Од трача до истине: Молерај на асфалту испред локала Кристне Беквалац

Глас Српске
Од трача до истине: Молерај на асфалту испред локала Кристне Беквалац

Испред локала "Aмели" на Топличином венцу у Београду, који је недавно отворила Кристина, сестра пјевачице Наташе Беквалац, префарбан је дио улице, односно обиљеженог пјешачког прелаза! И то уздуж, тако да је половина прелаза остала видљива, а "бојом асфалта" је "замаскиран" остатак који се поклапа са терасом кафића, пренијели су поједини медији у Србији.

Међутим, власница тврди да то није њених руку дјело и да није успут узурпирала скоро цијело паркинг мјесто како би поставила ограду и како би било мјеста за терасу.

- Немам појма о чему се ради! Нико од људи који су запослени у мом локалу, па ни ја немамо везе с тим - рекла је Кристина.

Сад, да се не виде трагови "зебре", па 'ајде. Aли више него уочљиво је шта је "молер" урадио! Тешко да неко не примијети.

У саобраћајној инспекцији града Београда били су затечени овом информацијом.

- Ма, то није могуће! Ево, обећавамо да ћемо одмах изаћи на терен како бисмо видели о чему се ради. Сигнализацију одржава "Београд пут" и, уколико је пешачки прелаз префарбан, послаћемо им захтев да се аутоматски обнови - казали су у инспекцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана