Од тра­ча до ис­ти­не: Ми­ли­ца Мај­сто­ро­вић одлу­чи­ла да се уда

Глас Српске
Од тра­ча до ис­ти­не: Ми­ли­ца Мај­сто­ро­вић одлу­чи­ла да се уда

Мла­да пје­ва­чи­ца из Кра­гу­јев­ца Ми­ли­ца Мај­сто­ро­вић одлу­чи­ла је да ста­не на лу­ди ка­мен и озва­ни­чи сво­ју ве­зу са су­гра­ђа­ни­ном Не­на­дом Је­вре­мо­ви­ћем, пре­но­се по­је­ди­ни ме­ди­ји у Срби­ји.

Уче­сни­ца прве се­зо­не Опе­ра­ци­је Три­јумф из­го­во­ри­ће су­дбо­но­сно "да" 25. ав­гус­та у ро­дном гра­ду, а вјен­чању ће при­сус­тво­ва­ти са­мо нај­бли­жа ро­дби­на и при­ја­тељи:

- Ми­ли­ца и Не­над вје­ри­ли су се при­је три­де­сет да­на, а да­тум вјен­чања ода­бра­ли су не­да­вно. Крај ав­гус­та се по­ка­зао као иде­ал­но ври­је­ме за сва­дбу, јер ће то­ком љета обо­је би­ти пре­трпа­ни оба­ве­за­ма. Де­таљи вјен­чања кри­ју се од ја­внос­ти, а ин­ти­мној це­ре­мо­ни­ји оп­штин­ског и цркве­ног вјен­чања при­сус­тво­ва­ће са­мо ро­дби­на и нај­бли­жи при­ја­тељи. По­сли­је сва­дбе но­во­пе­че­ни су­пру­жни­ци пу­то­ва­ће на ме­де­ни мје­сец, нај­вје­ро­ва­тни­је у Еги­пат – ка­же извор бли­зак мла­дој пје­ва­чи­ци.

Ову ин­фор­ма­ци­ју ме­ди­ји­ма је пот­врди­ла и бу­ду­ћа мла­да, ко­ја се по­тпу­но опо­ра­ви­ла по­сли­је по­ку­ша­ја са­мо­убис­тва тро­вањем ли­је­ко­ви­ма, и ко­ја је очи­гле­дно за­бо­ра­ви­ла на ру­жну епи­зо­ду из свог жи­во­та:

- Са Не­на­дом ми је мно­го ле­по, а не­да­вна ве­ри­дба је кру­на на­ше љуба­ви. Пла­ни­ра­мо вен­чање, али за­ис­та не бих же­ле­ла да от­кри­вам да­тум и ос­та­ле де­таље - ка­за­ла је Ми­ли­ца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана