Од трача до истине: Милица Мајсторовић без тајни

Глас Српске
Од трача до истине: Милица Мајсторовић без тајни

Учесница "Операције тријумф" Милица Мајсторовић, која је у фебруару ове године покушала себи да одузме живот, открила је детаље о том кобном дану и стварима које су довеле до тога.

- Ту ноћ ми се све скупило, сто пута сам у себи изговорила: "Не могу више да живим, хоћу да се убијем." Узела сам две-три таблете за снижење притиска и наизменично комбиновала са алкохолом, при том болујем од анемије и организам ми је веома исцрпљен. Родитељи су ме у бесвесном стању нашли у тоалету и позвали Хитну помоћ. Да ми се у том тренутку пред руком нашао неки погодан предмет, ко зна шта би било.

На питање како је дошло до покушаја убиства Милица каже:

- Моји проблеми не трају од тада, већ много дуже. Тачније, откако сам завршила средњу школу. Тада је кренуо сав тај циркус око "Операције тријумф", нисам уписала факултет, а читавог живота желела сам да се бавим музиком, а не естрадом. Када сам изашла из "Операције тријумф", читав свет ми се променио и почела сам да живим у естрадном свету, за који нисам била спремна. Та врста каријере десила ми се одједном и нисам знала шта ме је снашло. Једноставно, нисам била спремна за све оно што ме је сачекало по изласку из куће на Кошутњаку - казала је Милица за магазин "Стори".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана