Од трача до истине: Марко Миљковић открио тајну односа са Еном Попов

Глас Српске
Од трача до истине: Марко Миљковић открио тајну односа са Еном Попов

Дуго послије емитовања првог серијала "Великог брата", Ена Попов и Марко Миљковић су категорично тврдили да нису имали секс. Aли, сада послије готово четири године, Марко је открио и признао да је водио љубав са Еном у кући "Великог брата".

- Водио сам љубав са Еном Попов, а после тога је она инсистирала да останемо при причи да се ништа није десило. Чак ни продуценти нису сигурни да ли је нешто било – изјавио је и додао да ће детаље о свему томе гледаоци моћи да виде у емисији "Маричић шоу", на телевизији "Спектрум".

- Свестан сам да ће Ена после приказивања емисије да буде љута, али сам и ја био љут када је она поставила услов "Емоушну" пред поновни улазак у кућу "Великог брата", када је изричито захтевала да се мени забрани сваки приступ тој емисији иако ја никада не бих ушао јер је прича између мене и Ене давно испричана - додаје Миљковић.

Ена Попов је била шокирана због Маркове изјаве и истакла како је то чиста измишљотина.

- Страшно, још не могу да верујем да постоје такви људи који лажу и на тај начин желе да буду у жижи јавности, при том користећи моје име и презиме. Тужно је што измишља такву причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана