Од трача до истине: Маја Николић пронашла нову љубав

Глас Српске
Од трача до истине: Маја Николић пронашла нову љубав

Док манекенка и бивша хуманитарка Катарина Ребрача чами у ћелији чекајући разрјешење истражног процеса који се води против ње Игор Ђурић, њен бивши супруг "тјеши се" у наручју пјевачице Маје Николић, пишу поједини таблоиди у Србији!

Ови медији наводе, између осталог да је Маја виђена како са Игором, не скривајући се од знатижељника, размјењује њежности у ресторану једног познатог престоничког хотела.

- Маја је већ неколико недеља у вези са Игором Ђурићем, који је домаћој јавности познат као бивши супруг Катарине Ребраче. Виђају се по познатим престоничким местима и уопште се и не труде да своју љубав сакрију од јавности. Ипак, Николићева још није спремна да се у медијима похвали новим изабраником због чињенице да је реч о особи која је недавно била у центру пажње због хапшења бивше супруге - испричао је добро обавијештени извор близак новопеченом пару.

Маја је са новом везом доказала да више није разочарана у љубав, будући да је недавно раскинула са, како је причала медијима, адвокатом из Немачке Јаном. Иза ове пјевачице су два неуспјешна брака, први са црногорским музичарем Мирком Шћепановићем, други са бизнисменом и музичарем Вуком Кандићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана