Од трача до истине: Љубав Иване Ђерисило и Милорад Чавић без трзавица

Глас Српске
Од трача до истине: Љубав Иване Ђерисило и Милорад Чавић без трзавица

Двадесетседмогодишња одбојкашица Ивана Ђерисило и годину дана млађи пливач Милорад Чавић и даље уживају у страсној љубави, упркос томе што је вијест о њиховом разлазу крајем прошле године преплавила домаће медије након што је Чавић усликан у проводу с анонимном атрактивном црнком.

Судећи по најновијем развоју догађаја у животу познатог пара, њих двоје неизмјерно уживају у искреној љубави, а љепша половина популарног двојца негира постојање било каквих трзавица у њиховом односу.

Протекле суботе Ивана и Милорад проводили су се на једном престоничком сплаву, а у недјељу су били и кумови на једном крштењу у Београду.

- У мом приватном животу све је по старом и у љубави ми цветају руже. Протеклог викенда били смо кумови на крштењу једног детета, па смо викенд провели заједно у Београду – каже Ивана и одговара на најновије спекулације у вези с њеном наводном трудноћом.

- Не планирамо бебу. Када затрудним, певаћу од среће и то сигурно нећу крити. Дете је нешто најлепше што може да вам се догоди у животу, али потребно је и да му се предате у потпуности – искрена је згодна спортисткиња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана