Од трача до истине: Љубав или авантура Маријане ex Матеус и Николе Роквића

Глас Српске
Од трача до истине: Љубав или авантура Маријане ex Матеус и Николе Роквића

Маријана, бивша супруга легендарног фудбалера Лотара Матеуса, већ мјесец дана тајно се виђа са младим пјевачем Николом Роквићем, јавили су поједини медији, наводећи да њих двоје не желе да признају своју везу због разлике у годинама, али и зато што још нису сигурни да ли је у питању пролазна авантура или права љубав.

- Маријана и Никола се познају већ дуго, упознали су се преко заједничких пријатеља. Иако је између њих постојала "хемија" већ од првог сусрета, обоје су били у везама и нису желели да то кваре. Пошто су обоје однедавно слободни, почели су интензивније да се виђају, а симпатије су прерасле у нешто више, па тако у последње време све више времена проводе заједно. Ипак, обоје су искусни када су медији у питању, па се труде да своју везу сакрију од јавности. Виђају се углавном по приватним становима или локалима које држе њихови пријатељи и једино тада се опусте и показују међусобну наклоност - казао је за "Aло" добро обавијештени извор овог листа.

Млади пјевач био је недоступан за медије и бар до сада није дао никакав коментар о овој вијести, док је Маријанина PR служба демантовала читаву причу, називајући то глупостима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана