Од трача до истине: Лепа Лукић показала мужа

Глас Српске
Од трача до истине: Лепа Лукић показала мужа

Легендарна пјевачица народне музике Лепа Лукић коначно је, послије дванаест година, позирала фоторепортеру са својим супругом Миланом Милановићем, који је из Канаде специјално дошао на отварање ресторана "Два путића". На овом догађају многи њени пријатељи су упознали Лепиног животног пратиоца.

- Није се он први пут појавио после толико година, јер је увек био ту, долазио је стално, само што ми не желимо да се на тај начин рекламирамо. Договорили смо се да је тако паметније, јер не желим да ми се у овим годинама неко петља у живот. Ево, сада смо прихватили да се сликамо на оваквом дешавању, али он је тај који не воли да се провлачимо по новинама - рекла је Лепа и додала да је ресторан отворила свом једином братанцу Радету и снахи Вери, коју, како каже, обожава.

- Сада сам испунила жељу моје мајке, која ме је на самрти држала за руку и рекла да будем уз њеног унука. Они ће водити посао, а ја сам ту да им помогнем - истакла је пјевачица.

Осим супруга Милана на отварању ресторана појавили су се многи Лепини пријатељи и колеге попут Предрага Живковића Тозовца, Предрага Цунета Гојковића, Дивне Карлеуше, Бокија 13, Усније Реџепове и доктора Бошка Ђукановића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана