Од трача до истине: Јелена Костов повећала груди

Глас Српске
Од трача до истине: Јелена Костов повећала груди

Млада фолк пјевачица Јелена Костов уградила је прије неколико дана силиконе, јавили су медији у Србији који прате, између осталог и збивања на естради.

Наиме, неки од медија чак прецизирају да је звијезда "Гранда" повећала груди за читава два броја на једној београдској клиници за пластичну хирургију, а до операционог стола испратиле су је најбоље другарице.

- Интервенција је прошла изузетно добро, али Јелена следеће две недеље неће моћи да устане из кревета. Постоперативни ток је врло болан, али певачица све одлично подноси. Без обзира на то што пије много лекова који ублажавају бол, Јеца је пресрећна због изгледа нових груди. Годинама уназад прижељкивала је да повећа обим попрсја и прекјуче је коначно остварила свој сан – потврдио је извор близак фолкерки, која је иначе из Димитровграда.

Како би проверили информације до којих су дошли, новинари су позвали Јелену, али она није била доступна за коментар. Вјероватно се одмарала послије хируршког захвата и сакупљала снагу да за десетак дана запјева на "Грандовој" сцени, када ће сви моћи да виде њено ново, бујно попрсје, коментаришу поједини медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана