Од трача до истине: Ивана Станковић оде у писце

Глас Српске
Од трача до истине: Ивана Станковић оде у писце

Ивана Станковић, једна од најпознатијих српских манекенки, која је каријеру градила широм свијета, одлучила је да се окуша и у улози писца.

Наиме, лијепа црнка увелико припрема књигу под називом "Без даха", у којој ће бити ријечи о њеном, слободно се може рећи, узбудљивом животу.

Уколико се одважи да до краја "отвори душу", читаоци ће бити у прилици да сазнају како изгледа свјетска модна сцена "иза кулиса", а претпоставља се да ће бити ријечи и о многим познатим личностима које је Ивана упознала током дуге и богате каријере. Међу њима су Брус Вилис, Ева Херцигова, Кејт Мос...

Било како било, Ивана је врло тајанствена у погледу детаља везаних за своје прво литерарно "чедо" које увелико приводи крају, а ако све буде текло по плану књига "Без даха" наћи ће се у продаји крајем октобра.

Дјевојка чије су фотографије красиле најпрестижније модне часописе, заокружиће на тај начин јубилеј вриједан честитања - двадесет година каријере. Ко зна, можда и отпочне ново поглавље у свом професионалном животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана