Од трача до истине: Има нека тајна веза између Сани Армани и Фране Ласеић

Глас Српске
Од трача до истине: Има нека тајна веза између Сани Армани и Фране Ласеић

Шушка се да је водитељка телевизије "Пинк" и бивша супруга српског фудбалера Николе Лазетића Сандра Драшковић познатија као Сани Aрмани у вези са хрватским глумцем Франом Ласићем.

Према писању појединих хрватских медија, након што га је сад већ бивша дјевојка Долорес Ламбаша напустила, Франо се посветио лијечењу рана, па је тако на једној забави ухваћен у друштву популарне београдске водитељке.

- Сандру познајем из Београда, иначе је PR телевизије Пинк - кратко је рекао Ласић, али није желио да открива у каквом је односу са њом.

Он тренутно игра у веома популарној хрватској телевизијској серији "Долина сунца", која се, између осталог, емитује и у Србији. Најавио је да ће ускоро отпутовати у Италију, гдје почиње да снима нову криминалистичку серију под називом "Рестауратора, а послије одмора очекује га појављивање и у српском филму "Бизнис бејби" редитеља Слободана Пешића.

Иначе, овај глумац је хрватској штампи интересантан због сталних веза са млађим дјевојкама. Посљедња у низу била је глумица Долорес Ламбаша, која га је театрално напустила и одмах почела везу са, опет, пуно старијим богаташем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана