Од трача до истине: Џејове пролазне везе

Глас Српске
Од трача до истине: Џејове пролазне везе

Пјевач Џеј Рамадановски недавно је признао да није заљубљен, али има дјевојку. Посљедња озбиљна љубав десила му се прије четири године, а од тада има само пролазне везе.

- Тешко ми је да се заљубим. Стално ме прозивају како јурим клинке, али то сам могао раније, сада ипак имам 45 година. У дискотеци ми је неукусно да стартујем млађе девојке које су практично годиште моје кћерке, а девојку од 30 година је тешко наћи. Хоћу рећи, лако је пронаћи девојку атрактивног изгледа, али битно ми је шта има у глави - искрен је Џеј.

Он признаје да воли педантне, паметне жене које умију да се понашају дамски.

- Оженио бих се поново, што да не. Не знам само која би издржала живот са мном. Велики сам каваљер, пажљив сам према женама, поред мене супруга може да има све, осим мене. Стално сам на путу и волим да "шврљам". Нисам спреман да цео живот будем веран једној жени. Не бих оставио супругу због друге, само бих јој био неверан. Цео живот сам такав...

Џеј има двије ћерке Aну (22), која живи с њим, и девет година млађу Марију, која живи с мајком. Како каже, његове кћерке нису прихватиле само једну његову дјевојку, зато што је била само три године старија од Aне, па им није било свеједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана