Од трача до истине: Aлмами Мореира и Гордана Радић обновили стару везу

Глас Српске
Од трача до истине: Aлмами Мореира и Гордана Радић обновили стару везу

Тамнопути фудбалер "Партизана" Aлмами Мореира смувао је дјевојку младог пјевача Јоце Стефановића, атрактивну манекенку Гордану Радић, преносе поједини медији у Србији и подсјећају да су њих двоје већ били у вези до прије пола године, а послије њиховог раскида она је утјеху нашла у младом пјевачу.

- Како стара љубав заборава нема, тако ни Гоца није могла да преболи Мореиру, али ни он није био равнодушан. Веза са Јоцом трајала је јако кратко. Једно време виђани су заједно на концертима, у ноћним клубовима и на сплавовима, да би пре нешто мање од два месеца уследио раскид. Гоца је схватила да фудбалера воли много више него што је мислила када је својевремено одлучила да раскине са њим. С друге стране, Стефановићу, који је био много заљубљен у манекенку, посао је помогао да је некако преболи - наглашава извор, одлично упућен у цијелу причу.

О томе да ли је заиста преболио Гордану и како гледа на њен повратак у загрљај популарном фудбалеру, Јоца није желио да говори, док Мореира, који има супругу и сина, није одговарао ни на позиве ни на поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана