Нове груди као мали знак пажње

Глас Српске
Нове груди као мали знак пажње

Контроверзни брачни пар Вејн и Колин Руни тренутно се одмара у Дубаију.

Како Вејн, од када се сазнало за његове бројне љубавне афере, још и више удовољава својој женици, није нимало изненадила вијест да је почастио новим грудима. Након што су својим пијаним свађама готово цијели Дубаи дигли на ноге, одлучили су да се опусте у базену једног луксузног хотела. Појавивши се у купаћем костиму, Колин је присутне оставила без даха. Наиме, згодна супруга проблематичног фудбалера прошетала је у оскудном купаћем костиму, који је у горњем дијелу био попуњенији него иначе. Извор близак славном пару за "Дејли стар" потврдио је да је Руни за овај "мали знак пажње" кеширао 10.000 фунти, а све како би његова драга супруга што прије заборавила његове "аферице" са проституткама.

- Гледајући ове фотографије може се закључити да је Колин недавно била на пластичној операцији груди - рекао је пластични хирург Шами Томас.

Прије само неколико дана Вејн и Колин имали су прави брачни окршај у хотелском ресторану. Непосредно пошто је Руни потписао нови уговор са Манчестер јунајтедом, пар се трудио да изгледа заљубљено и срећно, али је у једном тренутку избила свађа приликом које је разбијено и неколико чаша.

Овога јула Рунијеви су љетовали на Барбадосу, на којем се Колин такође прошетала у купаћем костимићу, али са знатно мањим грудима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана