Новак и Јелена се вјенчали, Јелена узела презиме Ђоковић ФОТО

Vijesti.me
Новак и Јелена се вјенчали, Јелена узела презиме Ђоковић ФОТО

Вријеме баш и не иде наруку младенцима јер се на приморју крајем дана очекују локално и пљускови праћени грмљавином

Новак Ђоковић и Јелена Ристић вјенчали су се на Светом Стефану, а Јелена је одлучила да узме презиме свог супруга.

Како незванично сазнају "Вијести", неки фоторепортери српских медија, привела је полиција јер су покушали да сликају церемонију вјенчања најбољег српског спортисте свих времена.

Вјенчање, је уприличено у парку поред Виле Милочер, док је црквено заказано за 12. јул.

Вјенчању првог тенисера свијета присуствује прослављени Њемац и његов тренер Борис Бекер, али и Ђоковићев дугогодишњи тренер Маријан Вајда са супругом. Поред породице на вјенчању су и српски тенисери и Ђоковићеви пријатељи из Дејвис репрезентације Виктор Троицки са дјевојком и Јанко Типсаревић са спругом Биљаном.

Гости у раскошним тоалетама око 17.30 часова су из Град хотела стазом пјешице кренули ка Краљичиној плажи, гдје се нешто касније Јелена и Новак изговорили судбоносно "Да"...

Према информацијама из Завода за хидрометеорологију у сеизмологију вријеме баш и не иде наруку младенцима јер се прогнозира промјенљиво облачно и повремено слаба киша, а на приморју се крајем дана очекују локално и пљускови праћени грмљавином.

Након вјенчања, према плану, око 140 званица се премјестило у башту Спа центра у залеђу Краљичине плаже гдје су данима већ постављени бијели шатори, само 20-так метара од мјеста гдје су младенци изговорити судбоносно "Да".

Како је навео "Блиц" све Новакове и Јеленине званице са Светог Стефана одлазе у петак, док ће уз младенце остати само кумови и најужа породица који су једини позвани на њихово црквено вјенчање заказано за суботу у манастиру Прасквица изнад Милочера.

Истог дана Новак и Јелена ће напустити Црну Гору, али није познато да ли планирају долазак у Београд.

Јутрос до касно, у град-хотелу за бројне званице припремљена је забава као добар увод за вјенчање.

Тако су синоћњој журци биле су исте званице, а славље је трајало до 00.50 часова. Госте је забављао Жељко Самарџић, а често му се у пјевању прикључивао и младожења.

"Блиц" је објавио да су будући младенци први напустили славље на Светом Стефану, да би се одморили за вјенчање које их данас чека.

Будући да је Јелена у другом стању, њих двоје су први напустили журку.

То није омело њихове госте да уживају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана