Новак и Јелена открили утиске са вјенчања

Агенције
Новак и Јелена открили утиске са вјенчања

Лондон - Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, који се крајем прошле недјеље на Светом Стефану вјенчао са својом дугогодишњом дјевојком Јеленом Ристић, открио је да је остао без даха кад је своју будућу супругу на церемонији видио у вјенчаници.

"Кад сам је по први пут видео у венчаници како се смеши и корача према мени... изгледала је као анђео", рекао је Ђоковић у интервјуу за британски часопис "Hello", који је откупио ексклузивна права на објаву фотографија са венчања.

"Покушао сам да будем потпуно концентрисан на то што се дешава и да упамтим сваки детаљ. Био сам фокусиран на њу, на њен осмех и на нашу бебу. То је стварно био савршен тренутак", открио је српски тениски ас.

Његова супруга осјећала се исто, открива "Hello".

"Била сам веома нервозна, па је све око мене било као у некој измаглици", рекла је Јелена.

"Чим сам га видела кренуле су ми сузе. Била сам тако срећна, па ми је због трудноће вероватно било тешко да контролишем осећања", додала је новопечена госпођа Ђоковић, која је на вјенчању носила хаљину креаторке Саре Бартон, креативне директорке британске модне куће "Александар Меквин".

"Прави је благослов то што је он део мог живота. Не бих могла да пожелим бољег животног сапутника од њега", рекла је Јелена Ђоковић.

О самој церемонији вјенчања, Јелена је рекла да је оно било љепше него што су могли да се надају.

"То је било једно веома емотивно и незаборавно искуство ", истакла је она.

Вјенчања, прво грађанско 10. јула на Краљичиној плажи, а два дана касније и црквено у цркви Светог Архиђакона Стефана на Светом Стефану, одржана су само неколико дана пошто је Новак по други пут освојио најпрестижнији свјетски тениски турнир у Вимблдону.

"Оженио сам се женом коју волим и нема бољег осећања од тог. Освојио сам Вимблдон и сад се спремам да постанем отац - стварно не могу да тражим ништа више!", истакао је Новак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана