Ноле се жени уз Томине хитове

Г.С.
Ноле се жени уз Томине хитове

Тенисер Новак Ђоковић планира да, послије грађанског вјенчања и свадбе која ће бити данас на Светом Стефану, своју љубав са Јеленом Ристић крунише и у цркви, првог дана послије петровског поста, односно 13. јула.

Весеље ће бити настављено и сутра, а да ће свјетски рекет број један и његова вјереница црквено вјенчање имати послије поста, потврдила је и Митрополија црногорска, која је реаговала због написа у неким медијима.

- Митрополит Амфилохије није благословио вјенчање Новака Ђоковића у току поста, па ће оно бити обављено касније, према канонима Православне цркве - наведено је у саопштењу.

Ноле ће са Јеленом стати пред олтар у једном манастиру у Црној Гори, и то у присуству само петнаестак људи. Славни пар, који очекује бебу, за свадбу је изнајмио најлуксузнију вилу, у којој ноћење кошта око три хиљаде евра. Весеље, које ће услиједити послије вјенчања на Краљичиној плажи, проћи ће уз велико обезбјеђење. Како српски таблоиди сазнају, Ноле је желио да музика буде на врхунском нивоу, па ће госте забављати оркестар познатог хармоникаша Мише Мијатовића. За нешто модернији звук биће задужен мање познати бенд који је тенисер и раније ангажовао на слављима, а који често прати Цецу Ражнатовић на концертима. Новак је неколико пута истицао да се одлично проводи уз народњаке, посебно уз хитове Томе Здравковића, и да му је омиљена пјесма "Кафана је моја судбина", па ће се она сигурно наћи на репертоару. Ђоковић и његова будућа супруга, тврди добро упућен извор, највише се веселе уз пјесме фолк звијезде Светлане Цеце Ражнатовић, Здравка Чолића и Северине Вучковић, па ће се и њихови хитови изводити два свадбена дана.

Исти извор навео је и најдраже Ђоковићеве пјесме.

- Хитови попут "Писаћу јој писма дуга", "Пјевам дању, пјевам ноћу", "Београд", "Лепотан" су они уз које Ноле жели да прослави улазак у брачне воде - каже анонимни саговорник.

Открио је и да ће свадба бити традиционална, па ће се служити домаћи специјалитети. На менију ће бити пршут, сир, маслине, чорба, јагњетина, рижото и риба.

Седам омиљених пјесама

1. Кафана је моја судбина - Тома Здравковић

2. Поломићу чаше од кристала - Мирослав Илић

3. Дотак'о сам дно живота - Тома Здравковић

4. За Љиљану - Тома Здравковић

5. Еј, Бранка - Тома Здравковић

6. Разбио си чашу - Шемса Суљаковић

7. Не дај ме, мајко - Мира Шкорић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана