Ноле: Јелена организује свадбу

Агенције
Ноле: Јелена организује свадбу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић открио је да је своју будућу супругу Јелену Ристић запросио током одмора у француској покрајини Прованси, као и да је вјереници дао одријешене руке око организације вјенчања.

Ноле је такође најавио да неће бити много гостију на њиховој свадби, као и да чини све да усрећи своју будућу супругу.

- Знате како кажу - срећна жена, срећан живот. Ангажовали смо планера венчања како би све било припремљено на најбољи начин. Желим да за Јелену направим што лепше венчање и зато сам јој препустио већи део организације - каже Ђоковић.

Он је описао и неколико детаља са просидбе која се десила у септембру прошле године.

- Не могу да откријем како сам је запросио јер то чувамо као нашу тајну, али могу вам рећи да сам био прилично самоуверен и убеђен да ће рећи "да". Уложио сам много труда да је изненадим и то ми је пошло за руком, иако је Јелена знала да ће се то кад-тад десити. Наша свадба ће бити мала, приватна забава - казао је Ноле.

Иначе, он је запросио Јелену тако што је унајмио хеликоптер, како би заједно "одлепршали" из Монте Карла у Француску. У луксузном хотелу "Кувон де Миним" у Прованси, гдје ноћење кошта око 1.000 евра, Ноле је дјевојци предложио брак. По повратку кући посјетили су једну луксузну златару како би одабрали вјеренички прстен.

Вјеридба тада првог тенисера свијета данима је била међу ударним вијестима у спортској штампи, али и свјетским магазинима, па је тако "Пипл" Нолета и Јелену назвао "српским Вилијамом и Кејт".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана