Нисам спавала са Џоном Теријем

Глас Српске
Нисам спавала са Џоном Теријем

Ванеса Перонсел изјавила је да није спавала с бившим капитеном енглеске репрезентације Џоном Теријем, како су медији објавили прије четири мјесеца.

Тери је изгубио капитенску траку када су тамошњи медији објавили причу да је имао аферу с Ванесом која је тада била дјевојка његовог саиграча из репрезентације Вејна Бриџа. Старлета сада тврди да је њена веза с Џоном била искључиво платонска. У интервјуу за британско издање часописа "Гразиа", Ванеса је демантовала све што се досад писало о њеном односу с бившим капитеном клуба са "Стемфорд Бриџа" и рекла да њихова веза никад није била "физичка".

- Ништа од онога што се писало о мени није истина. Оно што смо ми имали не може се описати као афера, то је било пријатељство - рекла је 33-годишња Ванеса.

Новинарка која је интервјуисала Ванесу тврди да је била изненађена њеним тврдњама, јер је очекивала оправдавање, али не и отворено негирање било какве афере. Такође, додаје да је Ванесин агент прекинуо интервју на прво спомињање Теријевог имена.

- Све то што се причало, да је долазио у моју кућу два пута седмично на дивљи секс, ништа се од тога није догодило - изјавила је Перонсел.

На питање зашто није проговорила прије него што је Тери изгубио капитенску траку и био на рубу развода те прије него што је оставио Вејн Бриџ, није дала јасан одговор.

- Лако је сада говорити, али нисам знала шта бих рекла када се то све догодило. Бојала сам се медијског линча. Све је то било превише за мене, али сада сам поднијела тужбу за клевету и кршење приватности - казала је Ванеса која је због скандала изгубила и тада најбољу пријатељицу, Теријеву супругу Тони.

Иако није више у вези с Вејном Бриџом, с којим има трогодишњег сина, Ванеса је остала у добрим односима с њим и тврди да он "сада зна истину". Писало се да је Ванеса чак затрудњела с Теријем који јој је наводно платио абортус и дао 20.000 фунти како би је утјешио. Кад је цијела афера доспјела у медије, затражио је судску забрану објављивања приче, која је одбијена. Вејн Бриџ је тек тада сазнао за цијели случај и одбио да игра у енглеској репрезентацији све док је Џон Тери, иначе његов најбољи пријатељ, капитен.

- Страшно је то што се догодило и сви се морају носити са ситуацијом на свој начин - закључила је Ванеса Перонсел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана