Некада је освајала медаље, а сада осваја муштерије у борделу

Агенције
Некада је освајала медаље, а сада осваја муштерије у борделу

Двадесетседмогодишња Флорика Леоника била је позната румунска гимнастичарка која је своју домовину представљала на разним међународним такмичењима. Међутим, јавност се шокирала када је сазнала од чега Флорика данас живи.

Пошто од гимнастике није могла да живи, а као тренер у Румунији могла је да заради тек неколико стотина евра што је недовољно за издржавање породице, Флорика је пронашла извор лакше зараде. Наиме, она се одселила за њемачку гдје се укључила у ланац елитне проституције, да би се потом скрасила у Аустрији.

Добро упућени извори познате спортискиње тврде да за само једну ноћ заради и преко 1.200 евра и промени по пет до шест партнера за једну ноћ.

Флорика је својој пријатељици испричала да половину новца шаље својима у Румунију, док остатак троши на ресторане, сређивање и живот у Бечу.

"Морам некако да спојим крај с крајем, радим оно што морам", рекла је пријатељици, чије су ријечи пренијели румунски медији.

Иначе, за њено ново занимање сасвим случајно је сазнао један потенцијални клијент док је разгледао фотографије дјевојака на сајту аустријског бордела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана