Некада је гурала чарапе у брус, а погледајте је сада!

Telegraf.rs
Некада је гурала чарапе у брус, а погледајте је сада!

"Мислим да сам прави пример како треба урадити неку корекцију на себи, а да то изгледа природно и нормално. Право је олакшање када знаш да не мораш да носиш брусхалтер", изјавила је пјевачица Миа Борисављевић.

Једна од најатрактивнијих домаћих пјевачица Миа Борисављевић која свуда привлачи пажњу због својих бујних груди, каже да се не каје што је уградила силиконе јер, како објашњава, досадило јој је да ставља разне уметке у грудњак и тако истиче своје облине!

"Када груди једном у животу преправите, а да буду сразмерне вашем телу, урадили сте најбоље за себе. Ретко која жена има идеалне груди, а оне су иначе део тела који се мења временом. Груди су одраз женствености, а то се посебно види када жена носи хаљину. Када жена уради груди, реши се разноразних уметака и уложака које користи у неким одевним комбинацијама како би их истакла. Осећала сам се непријатно када бих помислила да ти умеци могу да ми извире из хаљине. Право је олакшање када знаш да не мораш да носиш брусхалтер, а то можеш само када си задовољна обликом груди", испричала је Борисављевићева и додала да не сматра да је претјерала са естетском хирургијом иако је уградила силиконе у груди и усне.

"Мислим да сам прави пример како треба урадити неку корекцију на себи, а да то изгледа природно и нормално", закључила је Миа за Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана