Не желе да им Опра поквари венчање

Агенције
Не желе да им Опра поквари венчање

Медији већ увелико брује о њиховом вјенчању које је наводно заказано за 24 мај и то у Паризу. Иако већ мјесецима планирају грандиозно вјенчање, пар је врло искључив око листе званица јер не желе да гости добију већу медијску пажњу од њих самих…

Наиме, познати репер Кање Вест и његова изабраница Ким Кардашијан не желе да позову успјешну телевизијску водитељку Опру Винфру на вјенчање јер се плаше да ће она својим присуством младенце ставити у другу план.

Извор близак порталу "HollywoodLife" је рекао како се Кање стварно плаши да ће Опра скренути сву пажњу медија на себе, а пошто је то ипак његов и Кимин дан он не жели да се то деси.

"Кање је убијеђен да ће ако се Опра појави привићи велику пажњу медија, а то је најмање што жели да му се деси тог дана. Заиста је нервозан око припрема и не жели да му било ко и било шта поквари тај специјалан дан. Његова једина брига је да Ким буде у центру пажње. Он жели да зна сваки детаљ, од тога како ће Ким да намјести фризуру, какву ће шминку да има до неких других ситница", открио је извор.

Иначе, пар је позвао многе познате личности да присуствују овом догађају међу којима је и глумац Вил Смит, али и амерички предсједник Барак Обама и прва дама Мишел Обама, па је питање зашто мисле да ће баш Опра да им "отме" су медијску пажњу?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана