На­оми Кем­бел се рас­пла­ка­ла код Опре

Глас Српске
На­оми Кем­бел се рас­пла­ка­ла код Опре

На­оми Кем­бел је у ја­внос­ти по­зна­та као сјај­ни су­пер­мо­дел ко­ји про­ко­си го­ди­на­ма, али и као ба­ха­та бо­га­та­ши­ца ко­ја у сво­јим нер­во­зним испа­ди­ма не­ри­јет­ко на­па­да људе. Ипак, ка­да је о то­ме про­го­во­ри­ла на гос­то­вању у еми­си­ји по­зна­те аме­ри­чке во­ди­тељке Опре Вин­фри, та­мно­пу­та ди­ва се рас­пла­ка­ла.


Кем­бел је изја­ви­ла ка­ко ни­је мрзо­вољна же­на ко­ја гу­би кон­тро­лу сва­ки пут кад ства­ри не иду она­ко ка­ко то она же­ли. Та­ко­ђе је при­зна­ла да људи по­ку­ша­ва­ју да ис­ко­рис­те њено по­вје­рење, а да је то љути јер је мај­ка ос­та­ви­ла још док је би­ла ди­је­те.

- У пи­тању је страх, љутња до­ла­зи из стра­ха... То ни­је из­го­вор. Ја не­мам из­го­вор за сво­је по­на­шање - ре­кла је 39-го­дишња ма­не­кен­ка.

На­оми је ос­та­ла по­зна­та по на­па­ди­ма и от­ка­зи­ма сво­јој по­слу­зи, а при­зна­је да је ишла на ча­со­ве осло­ба­ђања од би­је­са ка­ко би иза­шла на крај с овим про­бле­мом.
Она је још 2000. го­ди­не про­гла­ше­на кри­вом јер је ста­ри­јој по­мо­ћни­ци при­је­ти­ла да ће је изба­ци­ти из аута у по­кре­ту и га­ђа­ла је те­ле­фо­ном. Ка­сни­је, 2005. го­ди­не, асис­тен­ткињу је га­ђа­ла Бле­кбе­ри­јем, а дви­је го­ди­не по­сли­је то ис­то до­че­ка­ло је и ку­ћну по­мо­ћни­цу. Ка­сни­је је на­па­ла слу­жбе­ни­ке авио­пре­во­зни­ка "Бри­тиш Ер­лај­нс".

- Пре­узи­мам од­го­вор­ност за ства­ри ко­је сам учи­ни­ла и ја­ко сам по­срамљена - ре­кла је Кем­бе­ло­ва.

На­оми­на мај­ка Ва­ле­ри Мо­рис има­ла је 19 го­ди­на кад се по­ро­ди­ла, те је сво­ју кћер­ку ос­та­ви­ла дру­ги­ма да се о њој бри­ну док је она пу­то­ва­ла у на­ди да ће пос­та­ти ба­ле­ри­на и из­гра­ди­ти бољи жи­вот за сво­је ди­је­те.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана