Након 15 година брака све смо заљубљенији

Агенције
Након 15 година брака све смо заљубљенији

Један од најславнијих парова на свијету, Дејвид и Викторија Бекам прије пар дана су прославили петнаест година брака.

Тим поводим бивша Спајсица је своје фанове обрадовала серијом необјављених фотографија, а у недавном интервјуу је рекла како се она и Дејвид сада много више поштују и воле него прије.

Викторије је признала и како је супругу опростила превару јер је вјеровала у њхову љубав.

Бивша пјевачица и модна дизајнерка је признала да је било много тешких момената, али да је ипак вриједило борити се за такву љубав и очување породице.

"Дејвид ме испуњава, он ми пружа сигурност, и поред њега се осјећам слободно. Не бих га мењала ни за шта на овом свијету", рекла је Викторија која је додала да би се због супруга одрекла чак и своје каријере иако он то никад од ње не би тражио.

"Наш брак одолијева времену јер га нисмо претворили у рутину. Дејвид ме сваког дан изненади романтичним гестом. Свако јутро ме у кревету дочека воће у облику срца или љубавно писамце", додаје Викторија.

Међутим, нису ни њима увијек цвјетале руже. Наиме, бивши фудбалер је 2004. године преварио Викторију са тадашњом асистенткињом Ребеком Лус (37) и манекенком Саром Марбек (40), али му је Викторија опростила превару.

"Било ми је веома тешко у том периоду, али ништа није светије од породице. Прешла сам преко тога и сада се волимо више него икад", рекла је Викторија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана