Најштрокавије звијезде Холивуда

Blic.rs
Најштрокавије звијезде Холивуда

Иако се њихово богатство процјењује милионима долара и живе у кућама које имају неколико купатила, ове холивудске звијезде просто не воле да одржавају личну хигијену.

Од прављења хаоса по кући до некупања, погледајте које то звијезде вјероватно јако непријатно миришу уживо.

  1) Роберт Патинсон

Када видите папарацо фотографије главног глумца филмова из "Твајлајт" саге, свакако не бисте помислили да мирише на руже. Роберт је чак признао да је јако лош у одржавању личне хигијене и да често нема уопште времена да се пресвуче. Једном је и рекао да се пресвлачи само онда када ни он не може да поднесе свој мирис.

  2) Џони Деп

С обзиром на то да има превише обавеза око својих филмова, разумљиво је да Џони не може да стави хигијену на прво мјесто. Различити извори су тврдили да овај познати глумац није велики љубитељ туширања и да се често не купа данима. Није ни чудо што се тако добро уклопио у улогу пирата са Кариба.  

3) Џесика Симпсон

Џесика увијек изгледа сређено од главе до пете, њена коса и одјећа су увијек савршени, а тен блистав. Међутим, Џесика је једном приликом на гостовању у емисији "Елен" признала да, иако користи водицу за испирање уста и конац за зубе, она не пере зубе чешће од три пута недјељно.  

- Не волим да ми зуби буду клизави. Знам да је одвратно, али без обзира на то ја немам непријатан задах - рекла је Џесика.  

4) Метју Меконахи

Просто је невјероватно чути да чувени холивудски срцеломац Метју Меконахи није користио дезодоранс годинама. Он је за магазин "Пипл" изјавио да не воли да мирише као неко други. Ако превише непријатно мирише, он каже да ће се просто истуширати.  

5) Меган Фокс

Секси Меган Фокс никада није крила да је врло неуредна особа. У интервјуу за часопис "FHM" глумица је хтjела да сузбије опсесију њоме као секс симболом па је дала можда и превише информација.

- Са мном је ужасно живjети. Моја одjећа је свуда по кући и често заборавим да пустим воду послије употребе њц шоље - рекла је Меган.

Нисмо сигурни да су послије овога можемо да гледамо на њу као на једну од најсексипилнијих жена на свијету, али бар је била искрена.  

6) Бред Пит

Када имате шесторо дјеце као Бред Пит, и снимате високобуџетне филмове свуда по свијету, вјероватно немате увијек времена да се окупате. Наводно, Бред је толико непријатно мирисао на сминању филма "Проклетници", да га је колегиница Ели Рот научила како да се "на брзину" истушира-тако што истрља пазух влажним марамицама. То вјероватно помаже са непријатним мирисом, али се надамо да Бред понекад користи и сапун.

  7) Снуки

Минијатурна звијезда ријалитија "Џерзи шор" испричала је у емисији "Конан" да не воли да троши много новца на козметичке производе. Послије дугог интернет истраживања, Снуки је рекла да је нашла идеалан производ за њу-пијесак за мачији тоалет. Она је тако, како каже, уштедјела много на третманима лица, јер је пјесак за маце идеалан пилинг за кожу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана