Муж Гвен Сте­фа­ни спа­вао са му­шкар­цем

Глас Српске
Муж Гвен Сте­фа­ни спа­вао са му­шкар­цем

Фрон­тмен бен­да "Буш" и су­пруг пје­ва­чи­це Гвен Сте­фа­ни, Ге­вин Роз­дејл, при­знао је афе­ру са тран­свес­ти­том о ко­јој је Бој Џорџ пи­сао у сво­јој ауто­био­гра­фи­ји. Ка­да је бри­тан­ски му­зи­чар Бој Џорџ 1995. го­ди­не из­дао сво­ју ауто­био­гра­фи­ју, ја­вност је би­ла оду­шевљена не са­мо њего­вим жи­во­том, већ и се­ксу­ал­ним скло­нос­ти­ма по­пу­лар­ног ро­ке­ра Ге­ви­на Роз­деј­ла. Роз­дејл је тврдње Бо­ја Џорџа да је био у ве­зи са тран­свес­ти­том Ме­ри­лин ка­да је имао 17 го­ди­на ду­го вре­ме­на не­ги­рао, али је не­да­вно ри­је­шио да све при­зна.

- Кад има­те 17 го­ди­на, све је океј и ни­шта ни­је чу­дно. Учи­те о жи­во­ту и то је био са­мо дио мог одрас­тања - ре­као је су­пруг Гвен Сте­фа­ни ма­га­зи­ну "Ди­те­илс".

Као од­го­вор на ду­го­го­дишње тра­че­ве Ге­вин от­кри­ва да ни­шта ни­је ре­као Гвен осим да су он и Ме­ри­лин, одно­сно Пи­тер, би­ли "са­мо при­ја­тељи".

- Ни­сам же­лио да при­чам о то­ме јер бих се одмах на­шао на уда­ру та­бло­ида. То је је­дно од оних ис­кус­та­ва по­сли­је ко­јег је­днос­та­вно кре­не­те даље - ка­зао је Ге­вин.

Уре­дни­ци ма­га­зи­на ка­жу да се Ге­вин одмах по­сли­је да­вања ин­тер­вјуа по­ка­јао и мо­лио но­ви­на­ра да не објављује при­чу јер "њего­ва же­на не зна ни­шта о то­ме".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана