Муж бивше спајсице опасан кад туче

Глас Српске
Муж бивше спајсице опасан кад туче

Полуголи муж пјевачице Мел Би, Стефан Белафонте, учествовао је у застрашујућој тучи која се десила у једном луксузном лондонском хотелу, док је његова "боља половина" све вријеме изгледала престрашено, јавља британски магазин "News of the world".

Посјетиоци хотелског ноћног клуба посматрали су како Стефан удара једног госта, док су његова два пријатеља и особље клуба безуспјешно покушавали да их раздвоје. Све је прекинула полиција, а глава Белафонтеовог противника била је "окупана" крвљу, те му је указана и медицинска помоћ. Један од свједока рекао је да се све одиграло веома брзо.

- Одједном је све експлодирало. Све су то огромни момци и било је лудо посматрати тучу. Мел је само стајала и блиједо посматрала. Прије туче сви су стајали мирно и опуштено, а онда је све одједном постало тотално лудило - рекао је један од свједока, те додао да вјерује да је Стефан био испровоциран.

Стефан је послије свега изгледао потрошен, али је из туче изашао неповријеђен, док је неименовани учесник немилог догађаја амбулантним возилом превезен у оближњу болницу на шивање. Иако је доживио неугодну сцену, пар је смијући се наставио да обилази лондонске клубове. Мел Би и њен муж у Великој Британији промовишу њихов нови ријалити шоу "Ово је застрашујући свијет". Мел и Стефан имају три кћерке: Финикс и Ејнџел из претходна два брака британске пјевачице, те Белафонтеову шестогодишњу кћерку Жизел. У најновијем издању магазина "Фабулоус" пар искрено говори о њиховом дивљем сексуалном животу послије три године брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана