Мо­ни­ка Бе­лу­чи оду­шевљена Ми­ло­ра­дом Ча­ви­ћем

Глас Српске
Мо­ни­ка Бе­лу­чи оду­шевљена Ми­ло­ра­дом Ча­ви­ћем

Ли­је­па ита­ли­јан­ска глу­ми­ца Мо­ни­ка Бе­лу­чи ве­ли­ка је обо­жа­ва­тељка српских спор­тис­та, па је та­ко от­кри­ла ка­ко је­ди­но по­ро­ђај мо­же да је одво­ји од пред­сто­је­ћих ме­че­ва Но­ва­ка Ђо­ко­ви­ћа у Ри­му и да сма­тра да је нај­бољи српски пли­вач Ми­ло­рад Ча­вић је­дан од најље­пших спор­тис­та на сви­је­ту.

- Ин­те­ре­су­је ме шта ће на­пра­ви­ти Но­вак Ђо­ко­вић, по­го­то­во за­то што је сад у Ри­му дру­ги но­си­лац, ис­пред На­да­ла. Је­ди­но ме по­ро­ђај мо­же спри­је­чи­ти да не одем на те­ре­не, али у том слу­ча­ју ћу тур­нир пра­ти­ти пре­ко те­ле­ви­зи­је - ре­кла је Мо­ни­ка и до­да­ла да она и њен су­пруг ја­ко во­ле те­нис па ће ис­пра­ти­ти и нас­ту­пе српске те­ни­сер­ке Је­ле­не Јан­ко­вић.

Мо­ни­ка је про­шле го­ди­не би­ла "ку­ма" Свјет­ског пли­ва­чког првен­ства, а у сје­ћању јој је ос­тао зго­дни српски пли­вач.

- Врло ми је сим­па­ти­чан ваш пли­ва­чки шам­пи­он Ми­ло­рад Ча­вић. По ме­ни, он је је­дан од најље­пших спор­тис­та на сви­је­ту - ка­же Мо­ни­ка.

Она и њен су­пруг Вин­цент Ка­сел ус­ко­ро оче­ку­ју сво­је дру­го ди­је­те. Већ има­ју шес­то­го­дишњу кћер Де­ву. Мо­ни­ка је увје­ре­на да ће и по­сли­је ове тру­дно­ће брзо вра­ти­ти вит­ку ли­ни­ју, а не пла­ни­ра да жу­ри са по­врат­ком на по­сао.

- Са­да сам при­је све­га жељна уло­ге ма­ме, и то 24 ча­са дне­вно. Пла­ни­рам да до­јим бе­бу бар не­ко­ли­ко мје­се­ци - ис­при­ча­ла је Мо­ни­ка.

Она је о сво­јој тру­дно­ћи не­да­вно го­во­ри­ла за "Vanity Fair ".

- Ка­да сам би­ла тру­дна са првим дје­те­том, има­ла сам 39 го­ди­на и хтје­ла сам одмах још је­дну бе­бу, али је­днос­та­вно ни­сам би­ла спре­мна. Вре­ме­ном сам схва­ти­ла да же­лим по­но­во да ро­дим. Aли дје­ца ни­су по­пут фил­мо­ва, не мо­же­те да их на­пра­ви­те на брзи­ну. Не осје­ћам се хра­бро већ сре­ћно што сам уоп­ште ус­пје­ла да за­тру­дним у овим го­ди­на­ма. Мо­ја ба­ка је ро­ди­ла ка­да је има­ла 47, па су мо­жда и ге­ни има­ли уло­гу у то­ме - от­кри­ла је Мо­ни­ка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана