Лопови се намјерили на Кола

Глас Српске
Лопови се намјерили на Кола

Шта све неће снаћи Ешлија Кола. Дан пошто је његов несрећни брак са Шерил Кол окончан, лопови су провалили у нови стан и однијели ствари у вриједности од 350.000 фунти.

Кол има много новца и један је од најбољих лијевих бекова на свијету и пошто је откривено да је варао жену на сваком кораку, Шерил се развела па је сада слободан да ради шта хоће. Међутим, британски медији наводе да је Кол несрећан у Енглеској гдје се прати сваки његов корак. Челзи га није пустио у Реал Мадрид, покушавао је да се помири са супругом, али од тога нема ништа. Она је поднијела захтјев за развод, узела пола имовине, а све је окончано на суду за 60 секунди. Послије тога Ешли је морао да се исели из виле у Сарију, узео је момачки стан и отишао на припреме са репрезентацијом. Док се спремао за меч са Бугарима, десила се провала, накит и новац, укупне вриједности од око 350.000 фунти су однесени. Додуше, то је можда једна његова плата, али свеједно.

У фебруару, док је још био ожењен, лопови су покушали да провале у вилу, али је Шерил била код куће па се све добро завршило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана