Људска Барбика има природну конкуренцију

Index.hr
Људска Барбика има природну конкуренцију

Алина Ковалевскаја има 21 годину и долази из истог града као и Валерија Лукујанова, познатија као "људска Барбика". Често ју оптужују да копира Валерију са којом се некада дружила, али у међувремену се њихово пријатељство распало.

"Имале смо неке неспоразуме након којих смо престале да комуницирамо. Имала је негативан став према мени и због тога смо се често свађале. Сада је познајем боље, научила сам ко је она и схватила да није особа с којом бих жељела да разговарам или будем пријатељица", каже Алина.

Међутим, она истиче да између њих постоји једна битна разлика.

Наиме, она тврди да, за разлику од Валерије, никада није била на пластичним операцијама и свој изглед који неодољиво подсјећа на лутку може захвалити генетици и шминкању.

"Још од адолесценције вољела сам да мењам свој изглед. Почело је кад сам имала 13 година. Од тада сам вољела да испробавам нове ствари. Сада имам изглед Барби лутке. Мислим да су велике очи, мали носеви и мале пуне усне лијепе", испричала је.

На популарној руској друштвеној мрежи ВК има више од 20 хиљада фанова и они је свакодневно бомбардују брачним понудама.

Алина још увијек тражи љубав, каже да није упознала кандидата за озбиљну везу, а једног дана вољела би да се уда, има двоје дјеце и једно усвојено.

Иако изгледом подсјећа на лутку, ипак није празноглава попут њих и студира психологију на Универзитету у Одеси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана