Линију одржава редовним сексом

Aгенције
Линију одржава редовним сексом

Манекенка Миранда Кер била је врло отворена у свом посљедњем интервјуу када је открила да од како се растала од супруга Орланда Блума скоро уопште не упражњава секс па самими тим тијело јој више није тако затегнуто као некада.

Сада знамо тајну њеног савршеног изгледа. Миранда је поред вјежбања и строгог режима исхране своју линију одржавала редовним сексом. Међутим, од када се развела од глумца Орланда Блума, Мирандино тијело више затегнуто као некада.

"Како вријеме пролази све сам самоувјеренија када треба да одговорим на питања у чему уживам. Једну ствар коју сам примјетила јесте да од како упражњавам мање секса моје тијело више није тако затегнуто", рекла је Миранда и додала да када има редован секс руке и стомак су јој одмах затегнутије и обликованије.

"Орландо и ја само одувијек имали одличну хемију. Нисам за краткотрајне везе нити за везе за једну ноћ. Орланда сам чак натјерала да ме чека шест мјесеци да бих пристала на пољубац", рекла је Миранда.

Затим је Миранда прокоментарисала свој тренутни статус и како се сналази када је опет слободна.

"Излазим, упознајем нове људе и уживам у томе. Два срећна родитеља су свакако бољи од два несрећна. Ово је моје вријеме да истражујем и мало се забавим. Не трагам за новом љубави, мада је било доста забавних понуда. Никада не излазим на састанак са мушкарцем ког уопште не познајем, али такође никада не претражујем на интернету податке о потенцијалном партнеру."

Славна манекенка Миранда Кер недавно је открила да су је и током брака занимале жене, због чега ће им се сада озбиљно посветити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана