Лични тренер Бритни Спирс открива како је пјевачица изгубила килограме

Aгенције
Лични тренер Бритни Спирс открива како је пјевачица изгубила килограме

Некада веома популарна поп пјевачица Бритни Спирс је успјела да своје тијело трансформише у веома кратком периоду. Њен лични тренер Тони Мартинез нам открива како.

У интервјуу за магарин "Life & Style" Мартинез је открио да се тајна заправо крије у дозирању, односно величини порције. Мартинез је истакао да је Бритни на добро балансираној дијети, а да њен двевни јеловник подразумjева унос салате броколија, шпаргле, кеља и осталог зелениша.

Пјевачица дневно уноси између 1.200 и 1.600 калорија и то у пет до шест малих оброка. Поред балансиране исхране Бритни тренира са Тонијем три до четири пута недјељно, а тренинг који није нимало лак траје око четрдесет минута.

"Тренинг никада није исти, а то Бритни јако воли што се и види на њеном тијелу" истакао је Тони који је додао да тренинзи подразумевају и играње тениса, кошарке, па чак и пењање на ограду.

"Бритни је дисциплинована, осјећа се добро и воли да тренира" закључио је Тони који овај режим препоручује свакоме ко жели да своју линију доведе у ред.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана