Лариса и Бланко удружили снаге

Глас Српске
Лариса и Бланко удружили снаге

Фудбалер Кватемок Бланко има статус фудбалске легенде у свом родном Мексику, а овог љета постао је најстарији играч са постигнутим поготком на Свјетском првенству у Јужноафричкој Републици.

Са 37 година на леђима, још је играчки активан, али у мексичком друголигашу, гдје полако завршава своју каријеру. И док му је стара на издисају, Бланко већ има прилику да сагради нову каријеру. Фудбалер је добио прилику да глуми ватрогасца у мексичкој серији, и то уз, ни мање ни више, планетарно познату парагвајску манекенку Ларису Рикелме, коју је свијет открио управо за вријеме Свјетског фудбалског првенства.

Свијет је имао прилику да упозна ватрену навијачицу током Мундијала, која је обећала да ће се гола скинути уколико Парагвај освоји титулу Свјетског шампиона. Парагвајци, иако су добро играли, нису успјели у свом покушају да се докопају пехара свјетског првака, али је Лариса, своју популарност успјела додатно да уновчи. Наиме, послије Мундијала своју љепоту је "продала" мноштву часописа који су "стајали у реду" да је сликају и тим сликама обрадују своје читаоце. Послије сликања сада ће прећи у глумачке воде гдје се изгледа више зарађује него кад се ради као фотомодел. Сад ће имати прилику да глуми са мексичком легендом и остаје нам да видимо хоће ли ватрогасац Бланко "угасити" Ларису.

- Глума ће ми бити нови изазов и нешто ново у животу. Знам да ће ме људи критиковати и исмијавати, али баш ме брига. Даћу све од себе, па шта буде - изјавио је Бланко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана