Кошаркаш и домаћица у новом љубавном гнијезду

Глас Српске
Кошаркаш и домаћица у новом љубавном гнијезду

Славни пар, "домаћица" Ева Лонгорија и кошаркаш Тони Паркер купили су нови луксузни стан у Монт Пелерину са погледом на Женевско језеро у Швајцарској. Тони је казао како је поглед из новог дома најљепши који је икада видио.


- Веома је близу Женеве, те је идеални спој мирне сеоске идиле и урбаног живота, савршено за мој одмор - рекао је Паркер.

Пар већ има куће у Лос Aнђелесу и Сан Aнтонију гдје Тони игра, а вјерује се да су потрошили око осам милиона долара на двособан стан, који је дио старог хотела "Ду Парк", и за усељење ће бити спреман до 2012. године. Ева је недавно изјавила како би се када престане глумити вољела преселити у Француску, тамо гдје је Тони одрастао. 

- Када одем тамо, осјећам се као код куће. Боравак тамо представља велику радост за мене. Учим француски и често кувам њихова јела - казала је Ева Лонгорија.

Тони Паркер је први француски кошаркаш који је заиграо у NBA лиги, а тренутно игра за екипу из Сан Aнтонија. Ева је најпознатија по улози у популарној телевизијској серији "Очајне домаћице". Подсјећамо да је изабрана да седмог новембра води популарну додјелу MTV награда. Прије неколико дана је снимила и промотивни спот у којем је неуспјешно покушала да репује. Све што је успјела је да изгледа лијепо, али на то је публику већ навикла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана