Кортни Кокс и Дејвид Aркет се растали

Глас Српске
Кортни Кокс и Дејвид Aркет се растали

Холивудски пар Кортни Кокс и Дејвид Aркет разишли су се послије 11 година брака, а јавност су о свему обавијестили путем саопштења. Наводно су раскинули још прије неколико мјесеци, а Дејвид је већ неко вријеме виђан у јавности без вјенчаног прстена.

- Договорили смо се да ћемо се привремено раздвојити и то већ неко вријеме траје. Разлог за то је тај што желимо боље да разумијемо себе и желимо да разумијемо квалитете које треба да видимо у партнеру и у нашем браку. Остајемо најбољи пријатељи и одговорни родитељи нашој кћерки, те се и даље дубоко волимо - стоји у саопштењу.

Кортни и Дејвид наводно нису ангажовали адвокате, но TMZ јавља да је Aркет недавно виђен са другом женом. Наводно се ради о Џасмин Волц, која је прије неколико мјесеци ударила у лице Линдзи Лохан. Управо је он, овог јуна, изјавио за часопис "Пипл" да је са његовим браком све у реду те да он и супруга имају "заиста добру, прекрасну везу". У изјави такође стоји да ће се супружници трудити да кроз процес развода прођу "с добротом и разумијевањем", те да исто то траже од породице, пријатеља, обожавалаца и медија. Глумачки пар вјенчао се 1999. године и имају шестогодишњу кћерку Коко. Упознали су се на снимању филма "Врисак" 1995. године када су и почели везу. Заједно ће глумити и у наставку тог филма који би требало да дође у биоскопе идуће године. Кортни, која је звијезда све популарније серије "Град кугуара", крајем прошле године тражила је престанак снимања како би могла да се посвети "породичном проблему", но није разјашњено о чему се радило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана