Клаудија Шифер трудна, а секси

Глас Српске
Клаудија Шифер трудна, а секси

Јунски број њемачког издања магазина "Воуг" посвећен је Клаудији Шифер, једној од најпознатијих манекенки из домовине "мерцедеса" и шварцвалд торте. У седмом мјесецу трудноће ова префињена плавуша снимила је изразито секси едиторијал.

Њемачко издање модног магазина "Воуг" већ трећу годину заредом посвећује некој познатој особи. Године 2008. ту част је имао фотограф Марио Тестино, док је 2009. то била лијепа дама Хајди Клум. Овог јуна пред камере је стала Клаудија Шифер.

Чак је пет различитих фотографа учествовало у стварању раскошног едиторијала "Селебрејшн оф феминити", који је кроз фотографије различитих карактера приказао Клаудију у различитим контекстима с препознатљивим печатом сваког од изабраних фотографа.

У едиторијалу "Ла Дона", Карл Лагерфелд снимио је седам мјесеци трудну манекенку у помало религиозном окружењу у којем је њен сексепил био децентно дозиран, за разлику од фотографија "Блондшел" у којој слике Елен фон Унферт прште Клаудијином заводљивошћу.

Камила Aкранс, Франческо Карозини и Јан Ватлер са њежним сликама пастелних тонова, приказали су природну и опуштену Клаудију, у којој њено тијело, коса и лице представљају три најјача атрибута њемачке љепотице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана