Кендис Свонпул најљепша жена

Агенције
Кендис Свонпул најљепша жена

Манекенка Кендис Свонпул је најљепша жена свијета по избору магазина "Максим".

Овај магазин је традиционално направио своју листу стотину најљепших жена, а сексепилна манекенка потукла је и неке од најпознатијих дама данашњице.

Глумица Скарлет Јохансон је заузела друго мјесто, а пјевачица Кети Пери треће, док се руска манекенка Ирина Шајк смјестила на четврту позицију. Међу најсексепилнијим женама свијета су и пјевачице Ријана, Кристина Агилера, Бијонсе, али и манекенка Миранда Кер и многе друге. На листи се нашла и српска тенисерка Ана Ивановић.

- Велика је част бити број један на "Максимовој" листи, поготово када је на њој тако много лијепих и талентованих жена. То је сјајан осјећај - рекла је Кендис.

Лијепа манекенка рођена је 1988. године у Јужној Африци. Са 15 година почела је да се бави манекенством, а за само годину у бизнису зарађивала је 5.000 евра дневно. Убрзо је њен лик освануо на насловним страницама водећих свјетских модних часописа, као што су "Вог", "Ел" и "Оушен драјв". На модној писти носила је моделе Томија Хилфигера, Долчеа и Габане, Бетси Џонсон, Дијане фон Фирстенберг и бројних других дизајнера.

Од 2007. до 2010. била је анђео модне куће "Викторија сикрет" и заштитно лице каталога купаћих костима са моделима Линдси Елингсон, Роузи Хантингтон-Вајтли и Ерин Хедертон. Такође је била и модел за колекцију купаћих костима "Кардашијан". Магазин "ФХМ" уврстио ју је на листу сто најсексепилнијих жена на свијету. На "Форбсовој" листи најплаћенијих свјетских модела пласирала се на 10. мјесто са зарадом од 3.000.000 долара годишње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана