Кејти Пери најпривлачнија жена на свијету

Глас Српске
Кејти Пери најпривлачнија жена на свијету

Пјевачица Кејти Пери најпривлачнија је жена на свијету по избору америчког магазина "Максим". Међу првих десет на листи су и Бруклин Декер, Зои Салдана, Блејк Лајвли, Меган Фокс, Ријана, Елизабета Каналис, Оливија Ман, Ким Кардашијан и Мариса Милер.

На листи 100 најпривлачнијих жена, коју сваке године објављује магазин за мушкарце "Максим", првопласирана је америчка поп пјевачица Кејти Пери.

Кејти Пери прославила се 2008. године пјесмом "I Kissed a Girl ", тако је са трона свргла глумицу Оливију Вајлд (познату и као Тринаест из серије "Хаус"), прошлогодишњу "најврелију" дјевојку (овога пута је пала на 20. мјесто).

Како је пјевачица по овој листи најпожељнија жена свијета, многи сматрају и да би њен вјереник, британски комичар Расел Бренд, могао да буде проглашен најсрећнијим човјеком на свијету.

Главни уредник часописа "Максим" Џо Леви сматра да је побједница Кејти Пери "троструко, ма четвороструко 'врела'".

На другом мјесту "Максимове" листе 100 најпривлачнијих жена је фотомодел Бруклин Декер, супруга тенисера Ендија Родика, позната и по фотографијама за "Victoria'ş Secret" и "Sports Illusttrated".

Слиједи глумица Зои Салдана, која је глумила у "Aватару", "Пиратима са Кариба" и "Звјезданим стазама", док је одмах иза ње звијезда тинејџерске серије "Gossip Girl" Блејк Лајвли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана