Кејти Холмс преузима контролу

Глас Српске
Кејти Холмс преузима контролу

Жена популарног глумца Том Круза Кејти Холмс открила је у најновијем едиторијалу за октобарско издање часописа "Мари Клеир" свој скривени сексепил. Иако је у посљедњих неколико година постала самозатајна и посвећена својој породици атрактивне фотографије откриле су њену заводничку страну. Кејти је за потребе снимања обукла кратку провидну хаљину са свјетлуцавим детаљима, те веома занимљиви топ. Лијепа глумица се за часопис распричала о свом браку и описала га као врло узбудљивим.

- Том је врло страствена особа како у послу, тако и приватно. Када је отац максимално се посвећује тој улози. Живимо невјероватан живот и свакодневно се подсјећамо како смо срећни - изјавила је тридесетједногодишња Кејти.

На питање о проширивању породице одговорила је да планира још бар једанпут постати мајка, али тек за двије до три године, јер кћеркици Сури жели максимално да посвети своје слободно вријеме.

- Много путујемо и за мене је веома важно да одржим исти дневни распоред за Сури, те да се он никада не мијења. Пробудимо се и радимо увијек исте ствари. Мислим да је то веома важно. Aко Сури не уради своје "послове" примјећујем да то онда није "права Сури" - истакла је Кејти.

Кејти тврди да ће на тај начин пренијети својој кћерки праве вриједности, исте које је њена мајка пренијела њој.

- Сури мора да испуњава своје обавезе. Свако јутро направи кревет, однесе прљаво суђе у судопер, а прљави веш у машину за прање. То су основне ствари - рекла је Кејти.

Глумица истиче да увијек покушава да заокупи Сури, разним пројектима.

- Заједно заливамо башту, шијемо одјећу њеним луткицама, те радимо занимљиве умјетничке пројекте. Увијек се трудим да буде довољно заузета и инспирисана - казала је Кејти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана