Катарина Радивојевић: Тужићу новинара због намјештаљке са Батлером

Глас Српске
Катарина Радивојевић: Тужићу новинара због намјештаљке са Батлером

Српска глумица Катарина Радивојевић, која тренутно борави у Хрватској због снимања сапунице, најавила је да ће тужити новинара који јој је подметнуо причу о томе да је искористила све везе како би "уловила" славног Џерарда Батлера.

Након што су сви регионални медији извијестили да је један од првих београдских ноћних провода Батлер провео у Катаринином друштву, пласирана је вијест да је глумица потегнула све могуће везе да би изашла с њим. Портали су писали да је она сједјела поред холивудског глумца цијелу вече глумећи му "стражара", те да се он на крају вечери "отресао" на њу ријечима да не треба да му глуми тјелохранитеља, што је Катарина демантовала.

- Ријеч је о нетачној информацији коју је објавио новинар којем сам опалила шамар прије двије године - рекла је Радивојевићева.

Додала је да је та прича злонамјерно пласирана.

Тај новинар ми се на тај начин и даље свети. Измишља неистине и прича ружне ствари о мени - рекла је лијепа глумица, не наводећи тачно о којем је новинару ријеч.

 - То ми је направио прије двије године када је такође објавио неке лажне информације о мени и за то добио шамар. Тада га нисам тужила, али сада ћемо то ријешити на суду - каже Катарина Радивојевић.

Рекла је и да је једина од свих јавних особа која је провела вријеме с њим, а да није давала изјаве поводом тога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана