Каруче Тран признаје: И даље се борим с Ријаном

Агенције
Каруче Тран признаје: И даље се борим с Ријаном

Бивша дjевојка Криса Брауна, модел Каруче Тран отворено је говорила о својој вези са проблематичним пjевачем и признала да и даље "бије битку" са његовом бившом дjевојком Ријаном.

Први пут након неколико година њихове оn/off везе модел Каруче Тран отворено је говорила о својој вези са Крисом Брауном.

"Никада се раније нисам забављала са познатом особом. Пажња медија и јавности... Све ми је то било ново. Чак и та ситуација са Ријаном није престајала да занима медије ни када смо нас двоје започели везу", рекла је у једној емисији.

Каруче каже да јој није било пријатно што су је Ријанини фанови прозивали по друштвеним мрежама.

"Мој дечко је познат, а његова бивша дjевојка још познатија. Зато, не само да се борим са њом него и са њених неколико милиона фанова", признала је и додала да је нервира што њени фанови измишљају разне приче о њој.

Она је такође говорила да се све ово врijеме налазила у љубавном троуглу због чега је одлучила да оконча везу иако јој је, како каже, срце сломљено.

Медији наводе да су Крис и Каруче окончали везу након што је пjевач окачио фотографију њене задњице на Инстаграм. Ипак, други извори сада тврде да се Крис осjећа ужасно након што је видео Каручин интервју у којем је говорила како се он опходио према њој у прошлости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана