Каролина Вознијацки остављена пред олтаром

Агенције
Каролина Вознијацки остављена пред олтаром

Голфер Рори Мекилрој саопштио је да је раскинуо вјеридбу са данском тенисерком Каролином Вознијацки, само неколико дана пошто су послали позивнице за вјенчање. Бивши најбољи голфер свијета рекао је да ипак није спреман за брак.

- Не постоји прави начин да се оконча веза која је тако важна за двије особе - навео је 25-годишњи Мекилрој у саопштењу.

Голфер из Сјеверне Ирске рекао је да је јавно саопштио одлуку послије разговора са вјереницом.

- Проблем је у мени. Када смо за викенд послали позивнице за вјенчање, схватио сам да нисам спреман за брачне обавезе. Желим Каролини сву срећу коју заслужује и захвалан сам јој на времену које смо провели заједно - казао је Мекилрој.

Он је тенисерку запросио 31. децембра 2013, односно на свечаној новогодишњој прослави, а популарни пар био је у вези од 2011. године.

"Срећна Нова година свима! Рори и ја смо отпочели 2014. уз "бенг" - Рекла сам ДА!!!", написала је тада данска тенисерка на "Твитеру", уз фотографију вјереничког прстена са великим дијамантом. Мекилрој је у својој новогодишњој поруци објавио: "Имам утисак да ће ово бити сјајна година! Моја прва побједа у 2014 - Она је рекла да!!!".

Каролина је прије двије године освојила награду "Ана Ивановић - најсексепилнија тенисерка" у анкети портала ТеннисРепортерс.нет. Исте године је представила линију доњег веша коју је сама дизајнирала. Недуго пошто су објављене фотографије на којима тенисерка рекламира линију доњег веша названу "Ово сам ја", сајт лијепе тенисерке је "пао" због превеликог броја посјета. Такође, њена колекција врло брзо је постала хит међу младим дјевојкама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана