Кариоке непревазиђене у ноћним изласцима

Глас Српске
Кариоке непревазиђене у ноћним изласцима

Сви су они звијезде и веома богати, познати и славни. Међутим, имају још нешто заједничко поред тога што су сви из Бразила и мајстори игре са лоптом, а то им је, нажалост, ноћни живот.

Ова тројица Бразилаца својевремено понајбољи, а неки чак и најбољи играчи планете, своју каријеру су ставили на коцку ради ноћних излазака и провода, као да им је слава ударила у главу. Ријеч је наравно о фудбалским мајсторима који воле добру забаву: Роналду, Роналдињу и Aдријану. Играчи њиховог калибра с обзиром на репутацију која их прати у свијету фудбала свакако да себи не би смјели да дозволе тако нешто, али сурова реалност је ипак нешто сасвим другачија.

Наиме, управо су бразилски фудбалери, осим по доброј техници и сјајном дриблингу, познати, нажалост, и по бурним ноћним проводима. Тако је то када у животу додирнеш врх и дословце не знаш куда са собом и зарађеним парама. Тужно је како управо ти "парти фудбалери" заборављају да су још до јуче били готово сиротиња и шутирали лопту босом ногом по улицама Рија или неког другог бразилског града.

Да су хтјели, могли су да се угледају на свога колегу и земљака Рикарда Каку, који је врло узоран фудбалер и при томе изразити вјерник. Каку, за разлику од поменутих, готово никада нисмо чули да је био повезан са неким скандалом или испадима. Посљедице неспортског живота и те како су видљиве, довољно је споменути само тешко нагомилавање килограма, с којим је ова тројка и те како добро упозната.

Некада најбољи фудбалер свијета Луис Назарио де Лима Роналдо тренутно брани боје Коринтијанса, мада је овом легендарном фудбалеру, према свему судећи, каријера при крају. Роналдо има 33 године и некадашњи брзоноги нападач све више има проблема са килограмима, са којима и дан-данас води велику битку. За њега кажу да воли изласке, добар провод, али и проститутке.

Познато је да је током каријере имао афере мада у његовом случају наводно није било дроге. Роналдов секс-скандал је прије неколико година обишао читав свијет. Роналдо је тада позвао три проститутке у један јефтини хотел како би задовољио своје потребе, али тек у хотелу је схватио о каквој се фаталној грешци ради. Роналдове "гошће" су заправо били трансвестити Aндреа, Aлбертина и Карла. Након што је фудбалер одустао од ове услуге, трансвестити су продали причу бразилским медијима, која је брзо осванула у готово свим свјетским медијима.

И он је попут Роналда био најбољи фудбалер свијета. Наравно, ријеч је о "малом Роналду, или, на "бразилском", Роналдињу. Међутим, послије бриљантних година проведених у Барселони услиједиле су блиједа издања овог сјајног Бразилца, а многи сматрају да су разлог томе управо учестале журке и проводи до зоре. Чини се да Роналдо де Aзис Мореира, који је био љетос близу одласка из Милана, ипак одлично почео сезону и у прва три кола Серије A личио на оног старог из времена када је носио дрес Барселоне.   

"Дињо", како су га популарно звали навијачи Барселоне, такође је набацио који килограм вишка, али, иако је склон ноћним проводима, готово да није ниједном споменут у неком мало већем скандалу. Иако многи кажу да је далеко од праве форме, бар засад се чини да је коначно успио да је нађе.

Aдријано Рибеира Леите покушава да се врати на стазе старе славе и окрене нови лист у Роми. Бразилски "тенк", како су га називали, обећао је послије доласка у редове "вучице" да ће оставити ноћне проводе, алкохол и даме сумњивог морала. "Император" је, како га зову навијачи, у досадашњој каријери имао доста проблема са депресијом, алкохолом а повезиван је и са више секс-скандала. Чак се спомињало да има контакте и са мафијом. Као и његови претходници, овај робусни центарфор могао би да се позабави са вишком килограма. Његова боља издања у Роми се очекују, али да ли ће их бити, остаје нам да видимо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана