Кад Чола погледа преко рамена

Глас Српске
Кад Чола погледа преко рамена

Једина промоција новог албума Здравка Чолића "Кад погледаш ме преко рамена" одржана је у уторак увече у сарајевском ресторану "Винотека", гдје су се у угодној атмосфери новинари и пријатељи сатима дружили са Чолом. Ово дружење било је прилика за загријавање пред велики концерт који ће сарајевски пјевач са адресом у Београду имати 31. јула на стадиону "Кошево". Сарајевски концерт требало би да отвори регионалну Чолину турнеју, а 59-годишњи пјевач признао је да он за њега има посебну драж.

Окупљање у "Винотеци" организовала је компанија "м:тел", а сарадњом са њима Чола је веома задовољан.
- Најважније је да што више компакт дискова дође до купаца, а ово је један од начина - објаснио је Чола и додао да се нада да ће убудуће заједнички организовати и неки од његових концерата.
Чолин нови албум са 13 пјесама одштампан је у 700.000 примјерака и значајно је комерцијалнији од претходних, а публика га је одлично прихватила.
Организатори дружења са Чолом потрудили су се да уз коктел свим гостима уруче и поклон - компакт диск Здравка Чолића, који је, без обзира на чињеницу да је деценијама велика звијезда, ипак стидљиво и кратко позирао фотографима.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана