Јунакиње Секс и града измијењене фотошопом

Глас Српске
Јунакиње Секс и града измијењене фотошопом

На званичном постеру који најављује наставак авантура четири познате Њујорчанке, Сара Џесика Паркер и Ким Катрал не личе на себе.


Глумице Сара Џесика Паркер, Ким Катрал, Кристин Дејвис и Синтија Никсон, звијезде серије и филмова "Секс и град", биле су на снимању званичног постера, на којем, након што су "прошле кроз фотошоп", не личе на себе.
Иако су продуценти у журби да управо због изгледа глумица, које "газе" четрдесете, сниме још један наставак филма, онај који је био заслужен за финални изглед постера који ће стајати на улазу у скоро сваки биоскоп на свијету, заслужан је и за критике свјетских таблоида.
Британски "Дејли мејл" први је објавио фотографију на којој се јасно види да је "Кери Бредшо у новом филму анимирана јунакиња, као и да

Саманту игра нека друга глумица". Други наставак "Секс и града" дјелимично је обавијен велом тајне и многи детаљи још нису познати. Оно што се већ дуго шушка је да су у новом наставку Кери и Звјерка у брачним проблемима, као и да ће се појавити Пенелопе Круз са намјером да Кери украде мужа. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана