Јунаци Лагуниних романа на модној ревији

Глас Српске
Јунаци Лагуниних романа на модној ревији

Јунаци најчитанијих "Лагуниних" аутора из Србије прошетали су модном пистом на 16. Jacobs Fashion Selectionu. Издавачка кућа "Лагуна", у сарадњи са књижаром "Делфи", организовала је модну ревију на којој су познате даме оживјеле најчитаније "Лагунине" ауторе, јавио је Мондо. Aкцији су се прикључиле многобројне модне куће, а приход од продаје модела одлази у хуманитарне сврхе.


Јацобс Фасхион Селецтион отворен је 11. априла и траје до сутра (недјеља), на неколико различитих локација у Београду, али и у Ровињу.

- Посебно смо поносни на долазак Aкеми Дои, јапанске дизајнерке, некада и манекенке, која ће своју најновију колекцију приказати 23. априла у Студентском културном центру - рекао је власник Модне агенције "Селект", која традиционално организује ову модну манифестацију, Небојша Грнчарски.
На овој модној манифестацији посјетиоци су могли да виде више од 20 ревија. На "Лагуниној" вечери пистом су прошетале пјевачице Јелена Томашевић и Aнабела Ђогани, глумица Мирка Васиљевић, водитељке Марија Килибарда, Душица Спасић, Aлександра Јефтановић...  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана