Јоко Оно и Леди Гага ваљале се по клавиру

Глас Српске
Јоко Оно и Леди Гага ваљале се по клавиру

Леди Гага била је посебна гошћа на концерту посвећеном покојном Џону Ленону у Лос Aнђелесу, који је организовала његова удовица Јоко Оно. На суботњем концерту, првом у низу којим се обиљежава 70. година од рођења Џона Ленона, Гага је са Леноновом удовицом Јоко Оно, њеним сином Шоном и "Пластик Оно Бендом" отпјевала неколико пјесама. Јоко је одала почаст Гаги назвавши је "бриљантном умјетницом и великом инспирацијом жена". Гага јој је на "Твитеру" послије концерта узвратила комплимент.

- Ми смо "Пластик Оно". Вечерас сам имала прилику наступати с легендарном мајком и пјевачицом, Јоко - изјавила је Гага.

На крају концерта сви су се гости удружили у пјесми "Give Peace A Chance", а вече је завршила ваљањем Јоко и Гаге по клавиру.

Само дан послије контроверзна Гага шетала се около у оскудној одјећи начињеној од набацаних крпица попут свјетлуцавих маслинастозелених бапских гаћа, златног сакоића, барокног узорка и подераних мрежастих чарапа. Управо у таквом издању пјевачица се прошетала једним аеродромом. И све би то било пролазно да дотична при томе није показала своје објешене груди којима се може "похвалити" мало која двадесеттрогодишњакиња, као и целулитну гузу коју су сви могли видјети. A с обзиром на то да је најавила да се удаје у децембру, можда би Гага коначно требало да размисли о промјени свог стилисте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана