Једном руком подиже аутомобиле

Глас Српске
Једном руком подиже аутомобиле

Aмеричка рвачица Линдзи Хејворд једна је од највиших жена на свијету са своја 202 центиметра.

Плавокоса 23-годишњакиња професионално се бави рвањем под умјетничким именом Aјзис, а истовремено ради као модел за Aмазон. Линдзи је толико јака да без тешкоће може да подигне аутомобил или држи особу од 100 килограма изнад главе, из бенча диже пуних 300 килограма, а сама је тешка приближно 110 килограма. Ова крупна спортисткиња је већ са девет година израсла 180 центиметара, а пуну висину је достигла у 13. години.

Хејвордова је поносна на своје тијело, за које каже да нема ни трунку сала, а има и завидан деколте, јер носи корпе величине седам. За медије истиче да никада не излази са мушкарцима нижим од 180 центиметара, а каже да тренутно нема момка.

Прије каријере у свијету рвања, Линдзи се бавила кошарком, а прије пола године је потписала уговор за "World Wrestling Entertaiment". Међутим, овај споразум доведен је у питање прошлог мјесеца, јер се Линдзи сликала у геј позама са врло ниском женом. Ове фотографије нису се допале челницима "World Wrestlingа", али договор са Хејвордовом још нису раскинули.

- Слике су објављене и нема их смисла скидати, јер су већ на интернету. Ја их се стидим, али не зато што су еротске него зато што сам на њима предебела и сасвим изван форме. То су аматерски снимци настали прије пет година - објаснила је на својој интернет страници госпођица Хејворд.

Иначе, Линдзи много пази на исхрану, једе сваких два часа, напорно вјежба и нада се да ће ускоро одрадити и свој први рвачки меч.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана