Ирми Нићи пријети депортација

Глас Српске
Ирми Нићи пријети депортација

Ирма Незировић Нићи, бивша проститутка која тврди да је спавала са Дејвидом Бекамом, могла би да буде осуђена за утају пореза, пише британски "Сан".

 Ирма Нићи је прије неколико седмица изјавила за амерички магазин "Ин тач" да је пружала сексуалне услуге фудбалеру Бекаму, те да јој је он платио 10.000 долара. Наводно, управо због те њене изјаве покренута је истрага, јер бивша проститутка није плаћала порез, а наводно је и илегално радила у СAД. Како пише "Сан", Нићи, која је поријеклом из БиХ, могла би да буде протјерана из Aмерике, без могућности поновног уласка у ту земљу.

- Она је сама себе издала рекавши да је добила готовину. Признала је да је за своје услуге добила неколико хиљада долара, а на тај износ се плаћа порез - казао је извор из америчке пореске службе.

Такође, Нићи је наводно илегално радила за мадам Кристин Дејвис. У СAД је улазила на туристичку визу на 90 дана, тако да никада није тражила радну дозволу.

- Ирма Нићи је сама изјавила да је била плаћена за секс у СAД. Она нема никакву дозволу за рад и могла би се суочити с депортацијом - истакао је неименовани извор из имиграционог центра.

Подсјећамо да је Дејвид Бекам одбацио оптужбе Ирме Нићи, те подигао тужбу против бивше проститутке. Од ње тражи 16 милиона фунти одштете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана