Ипак нису пријатељице: Одбила да дође на вјенчање

Агенције
Ипак нису пријатељице: Одбила да дође на вјенчање

Иако је прије два мјесеца попустила и пристала да стави фотографију на насловну страницу модног магазина Вог који уређује, Ана Винтур је одбила позивницу за вјенчање познатог репера и старлете Ким Кардашијан.

Дуго се расправљало да ли ће Ана Винтур уопште дозволити да се старлета појави у "Вогу" јер су многи коментарисали како она нема никакве везе с модом, а сама Винтурова је рекла како је она особа која нема никакво занимање. Међутим, пријатељске везе Кањеа Веста и Ане Винтур, али и новац, учиниле су своје и уредница је попустила.

Многи су помислили да ова услуга аутоматски повлачи и друге ствари, али су се изгледа превјарили. Наиме, главна уредница америчког издања модног часописа одбила је позив на вјенчање које сви у свијету шоу бизниса жељно ишчекују.

Неименовани извор је рекао да је Ана на фин начин одбила њихов позив за свадбу која се неће одржати у Паризу како је у почетку планирано већ у Фиренци у Италији.

Вјенчање неће бити снимано камерама ријалити емисије 'Keeping Up With Kardashians', а о томе колико је пару стало да церемонија буде приватна, говори и то да продуцент Киминог шоуа Рајан Сикрест није добио позивницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана